top of page

fre 09 aug.

|

Stora Torg

Svenne Rubins

Svenne Rubins grundades på 1980-talet i Sundsvall, och består av medlemmarna Svenne Hedlund, Ruben Nilsson, Sven-Erik Magnusson, samt Benkt Söderberg. De har gett ut flera album genom åren, och låtar som "Långa bollar på Bengt”, "Folköl och dunka dunka" och “En gammal Amazon” .

Svenne Rubins
Svenne Rubins

Tid och plats

09 aug. 2024 21:00 – 22:00

Stora Torg, Christian IV:s gata 5-3, 291 29 Kristianstad, Sverige

Om evenemanget

SVENNE RUBINS TILL KRISTIANSTAD STADSFESTIVAL! 

Svenne Rubins grundades på 1980-talet i Sundsvall, och består av medlemmarna Svenne Hedlund, Ruben Nilsson, Sven-Erik Magnusson, samt Benkt Söderberg. De har gett ut flera album genom åren, och låtar som "Långa bollar på Bengt”, "Folköl och dunka dunka" och “En gammal Amazon” har blivit stora favoriter i hela landet. Låtarna fångar också essensen av bandets humor och visar upp deras musikaliska skicklighet. Influenserna kommer framförallt från rocken, med inslag av country, reggae, folkmusik, schlager och rap. En av Svenne Rubins mest karakteristiska drag är deras unika humor. Texterna är ofta fyllda med vardagliga situationer, ironi och en dos självdistans. Denna lekfullhet har gjort deras låtar roande och lättillgängliga, samtidigt som de bär på ett djup av musikalisk hantverksskicklighet.

Tid: Fredag 9 augusti, 21:00

Plats: Stora Torg

Evenemanget är helt kostnadsfritt och en del av Kristianstad stadsfestival.

Ingen fest utan lokala aktörer! Tack till de som lokala aktörer som gör festivalen möjlig: Sparbanken Skåne, Kristianstads Kommun, Kulturföreningen Äntligen, C4 Energi, Kristianstadsbladet, Levins El, Consid, Länsförsäkringar, Ramirent & Säker Krogmiljö.

Dela detta evenemang

bottom of page