top of page
Stadsfestival tshirt (1).png

Ansök om mat- och marknadsplats på Kristianstad Stadsfestival 2024
8-10 augusti

Kristianstad Stadsfestival erbjuder ett brett program av musik, mat, kultur och aktiviteter för Kristianstadsbor och besökare i alla åldrar. Arrangör för evenemanget är Kristianstad Citysamverkan AB.

 

Matplats
Festivalmarknaden med matförsäljning ligger på Östra Boulevarden vid Galleria Boulevard. Som försäljare befinner du dig mitt i centrum när det är dags för lunch, kvällsmat och nattamat. På festivalområdet finns runt 30 matplatser med olika koncept. Matserveringarna består av food trucks, mattält och de befintliga restaurangernas uteserveringar. Kristianstad Stadsfestival är en mångsidig festival med brett utbud som lockar alla typer av besökare. Vi vill därför kunna erbjuda något för alla. Har du rätter som är annorlunda, unika eller extra spännande? Använder du råvaror som är ekologiska, lokalproducerade eller miljövänliga ser vi det som positivt. Vi välkomnar också förslag på barn- och vegananpassade maträtter för att förbättra matupplevelsen för fler. 

Marknadsplats

Vi söker också dig med spännande och unika produkter. Vi vill erbjuda allt från lokalt konsthantverk till konfekt och klassiska marknadsprylar. Marknadsstånden är placerade på Östra Boulevarden, Lilla Torg och gågatorna och uppskattas mycket.


Så här ansöker du

Du ansöker om en plats på Kristianstad stadsfestival genom att fylla formuläret i länken nedan. Vi tar endast emot ansökningar via formuläret och det går inte att maila eller ringa in sin ansökan. Ansökan stänger den 30 april. Vi går sedan igenom ansökningarna och förbehåller oss rätten att göra ett urval. Om du fått en plats på festivalen hör vi av oss till dig innan den 15 maj 2024. 
 

Har du frågor, maila till info@kristianstadcity.se och märk mailet med ”Festivalmarknad”.

ANSÖKNINGSFORMULÄRET ÄR STÄNGT FÖR 2024.

bottom of page